wave graphic

MOMENTUM

MOMENTUM

2022-10-02T12:00:00, ora 17:00

2022-10-02T12:00:00, 17:00 Uhr

Tiranë, Teatri i Operas dhe Baletit (Holli Koncertor)

Letërsia Gjermane në Shqip

Deutsche Literatur auf Albanisch

2022-10-04T12:00:00, ora 17:00

2022-10-04T12:00:00, 17:00 Uhr

Tiranë, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit

Filmi: “Into the Beat - Dein Herz tanzt”

Film: “Into the Beat - Dein Herz tanzt”

2022-10-04T12:00:00, ora 18:30

2022-10-04T12:00:00, 18:30 Uhr

Tiranë, Qendra Kulturore TEN

Lexim letrar “Secili çmendet simbas mënyrës së vet”

Lesung „Jeder wird verrückt auf seine Art“

2022-10-05T12:00:00, ora 18:00

2022-10-05T12:00:00, 18:00 Uhr

Tiranë, Goethe-Zentrum Tirana, Rr. Skënderbej

Për ku jemi nisur? - Një qytetar i Bashkimit Europian

Wohin steuern wir? - Ein Bürger der Europäischen Union

2022-10-06T12:00:00, ora 09:30

2022-10-06T12:00:00, 09:30 Uhr

Durrës, Sheshi “Liria” (para Bashkisë)

Informohem, pastaj firmos! - Një shfaqje teatrale

Erst informiere ich mich, dann unterschreibe ich! – Ein Theaterstück

2022-10-06T12:00:00, ora 11:00

2022-10-06T12:00:00, 11:00 Uhr

Durrës, Sheshi “Liria” (para Bashkisë)

Ekspozitë fotografike "Mbetjet e Paranojës" nga Alfred Diebold

Fotoausstellung “Remains of Paranoia in Albania” von Alfred Diebold

2022-10-06T12:00:00, ora 17:00

2022-10-06T12:00:00, 17:00 Uhr

Tiranë, Center for Opening and Dialogue - COD

Filmi: „Almanya, Mirësevini në Gjermani“

Film: „Almanya, Willkommen in Deutschland“

2022-10-06T12:00:00, ora 18:30

2022-10-06T12:00:00, 18:30 Uhr

Tiranë, Qendra Kulturore TEN

DINA SUMMER – Discobeats tek KINO

DINA SUMMER – Discobeats bei KINO

2022-10-07T12:00:00, ora 21:30

2022-10-07T12:00:00, 21:30 Uhr

Tiranë, KINO Bar (Rr. Pjeter Bogdani)

Që nga viti 2007 në Shqipëri zhvillohen aktivitetet e përvitshme kulturore gjermano-shqipëtare nën moton "Tetori Gjerman". Në këto 15 vite "Tetori Gjerman" është shndërruar tanimë në një eveniment të mirëetabluar në jetën kulturore të Shqipërisë.

Seit 2007 finden in Albanien unter dem Namen "Deutscher Oktober" jährlich deutsch-albanische Kulturwochen statt. In den vergangenen 15 Jahren ist der "Deutsche Oktober" zu einer festen Größe im Kulturleben Albaniens geworden.

Tetori Gjerman

Deutscher Oktober

Copyright ©
Shkarko aplikacionin tonë të ri!

Shikoni eventet e ardhshme dhe ruajeni atë në kalendarin tuaj!

Laden Sie unsere neue App herunter!

Sehen Sie sich bevorstehende Ereignisse an und speichern Sie sie in Ihrem Kalender!

© Tetori Gjerman në Shqipëri. Zhvilluar nga AIEx Tech & Solution © Deutscher Oktober in Albanien. Entwickelt von AIEx Tech & Solution