Që nga viti 2007 në Shqipëri zhvillohen aktivitetet e përvitshme kulturore gjermano-shqipëtare nën moton "Tetori Gjerman". Në këto 15 vite "Tetori Gjerman" është shndërruar tanimë në një eveniment të mirëetabluar në jetën kulturore të Shqipërisë.

Seit 2007 finden in Albanien unter dem Namen "Deutscher Oktober" jährlich deutsch-albanische Kulturwochen statt. In den vergangenen 15 Jahren ist der "Deutsche Oktober" zu einer festen Größe im Kulturleben Albaniens geworden.

Tetori Gjerman

Deutscher Oktober

Copyright ©
Shkarko aplikacionin tonë të ri!

Shikoni eventet e ardhshme dhe ruajeni atë në kalendarin tuaj!

Laden Sie unsere neue App herunter!

Sehen Sie sich bevorstehende Ereignisse an und speichern Sie sie in Ihrem Kalender!

© Tetori Gjerman në Shqipëri. Zhvilluar nga AIEx Tech & Solution © Deutscher Oktober in Albanien. Entwickelt von AIEx Tech & Solution